آیلتس
آیلتس و مهارت نوشتاری: چطور 150 یا 250 کلمه بنویسیم

بدون شک، بخش نوشتار آکادمیک چالش برانگیزترین بخش آزمون آیلتس است.
با یک صفحه خالی پیش رویتان، فقط 60 دقیقه وقت دارید که 400 کلمه را با دست بنویسید. این شامل 150 کلمه است که یک نمودار یا دادهها را توصیف میکنند، به علاوه 250 کلمات که حاوی نظر شما درباره یک موضوع است.
تعداد کمی از مردم در حال حاضر گزارشها و یا مقاله ها را با دست مینویسند! بنابراین، جای تعجب نیست که نوشتن 150 یا 250 کلمه در زمان مذکور، بزرگترین نگرانی بسیاری از کسانی است که در آزمون IELTS شرکت میکنند. و بله، در صورتی که موفق به نوشتن تعداد کافی از کلمات نباشید، نمره IELTS را نمیگیرید. معمولا 0.5 نمره از نمره کل شما کم میشود.
با این حال، وقتی هر بخش از نوشتار آکادمیک را بررسی میکنید، متوجه میشوید که تنها بخش کوچکی از ایدههای اصلی را شامل میشود و بیشتر آن از زبان ساختاری تشکیل شده است. یعنی چه؟ یعنی اینکه انواع خاصی از جملات در تمام نوشتارهای آکادمیک یافت میشود و شما میتوانید بدون در نظر گرفتن موضوع از آنها استفاده کنید، تا مطمئن شوید که حداقل 150 یا 250 کلمه را مینویسید.
روشهای نوشتاری IELTS من در زیر، برخی از انواع این جملات و نحوه استفاده از آنها را بیان میکند. سعی کنید این جملات را در مقالات IELTS خود استفاده کنید. همچنین میتوانید پاسخهای IELTS خود را بررسی کنید تا ببینید از آنها به طور موثر استفاده میکنید یا نه.
این مقاله فرض میکند که شما با فرمت آزمون نوشتار آکادمیک آزمون آیلتس آشنا هستید.
نکته ۱ در مهارت نوشتاری IELTS: یک متن مفصل بنویسید
هنگام نوشتن مقدمه، باید طرح واضحی از مقالهای که میخواهید در قسمت تسک ۲ بنویسید، داشته باشید. سعی کنید یک نوشته مفصل را اضافه کنید که به ممتحن نشان دهد، شما دقیقا در هر پاراگراف درباره چه چیزی مینویسید. یک متن دقیق اصولا با این نوع جملات «این مقاله قصد دارد…» (…This essay will) یا «در این مقاله، من قصد دارم… » (…In this essay, I will) آغاز میشود. نه تنها یک راه عالی برای اضافه کردن کلمات بیشتر به مقدمه شما است، بلکه میتواند نمره شما را به خاطر هماهنگی و انسجام متن افزایش دهد، که بر اساس این است که شما چگونه ایدههای خود را به خوبی در متن به هم متصل میکنید. این روش را میتوان در تسک 1 هم استفاده کرد، اگر چه باید ‘essay’ را با report جایگزین کنید.
نکته ۲ در مهارت نوشتاری آزمون آیلتس: موضوع سوال را در هر پاراگراف جدید تکرار کنید
یک تعریف از یک پاراگراف این است که نباید درک آن به پاراگرافهای دیگر بستگی داشته باشد. هنگامی که پاراگراف جدید را در تسک 1 یا تسک 2 شروع میکنید، موضوع را دوباره مطرح کنید. به عنوان مثال: به جای «…Another reason is» بگویید: «…Another reason for the decline in academic standards is» اگر چه ممکن است تکراری به نظر برسد، ولی به ایجاد یک سبک نوشتار دانشگاهی بیشتر کمک میکند. همچنین کمک میکند سریعتر به هدف خود، یعنی نوشتن 150 یا 250 کلمه، برسید. اگر بتوانید هر بار که به موضوع اشاره میکنید آن را تعبیر کنید نمره بیشتری خواهید گرفت.
نکته ۳ در مهارت نوشتاری آزمون آیلتس 3: جملات گذرا بنویسید
یک جمله گذرا دو مرحله از نوشتار شما را به هم متصل میکند. ممکن است به آنچه که قبلا نوشته شده اشاره داشته باشد، یا درباره آنچه در ادامه خواهد آمد، توضیح دهد. یک جمله گذرای مناسب میتواند هر دو کار را انجام دهد: «Having look at X, I will now turn to Y». این جملات به طرز باورنکردنی در هر دو تسک 1 و نوشتار2 IELTS مفید هستند. کمک میکنند بیشتر بنویسید، حتی اگر ایده خوبی برای ارائه نداشته باشید. درست مثل نکته شماره 1، این سبک نوشتن به گرفتن نمره برای انسجام و هماهنگی متن کمک میکند.
نکته ۴ در مهارت نوشتاری آزمون IELTS: نکات اصلی خود را خلاصه کنید
کاملا طبیعی است که به بخش نتیجه گیری برسید ولی ببینید که هنوز هم باید حداقل 50 کلمه دیگر بنویسید! مطمئنا یک راه حل آسان وجود دارد. خلاصه کردن نکات اصلی متن نوشتهتان یک راه عالی برای نوشتن کلمات دیگر، همچنین نشان دادن مهارتهای تفسیری شما است. باید این کار را تنها زمانی انجام دهید که لازم است این کلمات اضافی را بنویسید. اگر پاسخ شما به Task 1 به نظر حداقل 150 کلمه میرسد، زمان خود را با خلاصه کردن هدر ندهید. مستقیم سراغ تسک شماره ۲ بروید.
نکته 5 در مهارت نوشتاری آزمون آیلتس: پیش بینی مرحله بعد
نکته نهایی من درباره آزمون نوشتار IELTS فقط زمانی به کار میرود که نوشته خود را خلاصه کرده اید اما پاسخ شما هنوز کلمه کم دارد. این روش برای هر دو تسک مفید است. در تسک 1، به اطلاعاتی که ارائه داده اید، نگاه کنید و پیش بینی کنید که احتمالا مورد بعدی چه خواهد بود. از لحاظ فنی، فرض بر این نیست که این کار را انجام دهید، اما یک تکنیک کاملا عالی برای اضافه کردن اطلاعات بیشتر است. در تسک 2، استفاده از یک جمله گذرا روش بسیار مفیدی برای پیش بینی آینده است.