آیلتس

آیلتس: نکاتی درباره بخش درک مطلب (پرسش و پاسخ)

مهارت درک مطلب (Reading) در آزمون آیلتس: این بخش توانایی درک مطلب داوطلب را در برخورد با متون عمومی در زمینه های مختلف، مورد ارزشیابی قرار می دهد. این بخش شامل ۴۰ پرسش است که ظرف ۶۰ دقیقه باید به آن پاسخ دهید. پرسش های مختلفی با ساختار گوناگون در زمینه های متتنوع علمی و عمومی مطرح می شود. بخش ریدینگ، مقوله ای است که توان علمی دانشجویان را در کار با متون علمی و توانایی آن ها در درک مطلب در مدت کوتاه نشان می دهد.


درک مطلب آیلتس: اطلاعات (پرسش‌و پاسخ)

در زیر پاسخ به سوالات پر تکرار درباره ایلتس و اطلاعاتی درباره بخش درک مطلب آیلتس ارائه شده است. اگر اطلاعاتی که می‌خواهید را نیافتید سوال خود را زیر صفحه برای من ارسال کنید.

۱. آزمون بخش درک مطلب آیلتس چقدر طول می‌کشد؟

آزمون درک مطلب یک ساعت است و مستقیما بعد از آزمون بخش شنوایی (Listening) برگزار می‌شود. هیچ زمان اضافی برای انتقال محتوای پیش نویس به برگه پاسخنامه داده نمی‌شود.

۲. چه تعداد متن خواندنی در این آزمون وجود دارد؟

سه متن برای آزمون آکادمیک و سه بخش برای آزمون جنرال (هر بخش ممکن است حاوی یک یا دو متن باشد) وجود دارد.

۳. آیا همه آزمون درک مطلب مشابهی دریافت می‌کنند؟

نه، دو نوع آزمون مختلف برای بخش درک مطلب آیلتس وجود دارد. یکی آزمون آکادمیک و دیگری آزمون جنرال. قبل از تصمیم به شرکت در آزمون باید نوع آزمون را انتخاب کنید و این کار آزمون درک مطلب و نوشتاری شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

۴. در آزمون آکادمیک چه نوع متنی ارائه می‌شود؟

متون در آزمون درک مطلب آکادمیک طولانی هستند. این متون معمولا از کتاب‌ها، مجلات یا روزنامه‌ها (که متون معتبر هستند) گرفته می‌شوند. اغلب حاوی زبانی پیچیده، با کلمات آکادمیک و گاهی نمودارها، نقشه‌ها یا انواع تصاویر هستند.

۵. چه نوع متونی در آزمون جنرال وجود دارند؟

 آزمون درک مطلب GT سه بخش دارد، هر یک سخت‌تر از دیگری است. هر بخش ممکن است یک یا دو متن داشته باشد. بخش اول مربوط به انگلیسی روزمره است و می‌تواند حاوی اطلاعات واقعی درباره دوره مدرسه یا برخی دوره‌های آموزشی کاری،منابع کاری، کاربرد محصولات یا درباره روش‌های پرداخت باشند. آخرین بخش درک مطلب طولانی تر و سخت‌ترین مطلب است. و بر اساس موضوعی عمومی است.

۶. چند سوال در آزمون وجود دارد؟

آزمون درک مطلب در کل حاوی۴۰ سوال است.

۷. نمرات چگونه محاسبه می‌شوند؟

برای هر پاسخ درست یک نمره می‌گیرید. برای پاسخ‌های نادرست نمره منفی وجود ندارد. آزمون‌های آکادمیک و جنرال نمره دهی متفاوتی دارند. 

۸. اگر پاسخ اشتباه بدهم نمره از دست می‌دهم؟

نه، برای پاسخ غلط نمره منفی وجود ندارد. در نتیجه هیچ سوالی را بی پاسخ نگذارید؛ همیشه می‌توانید حدس بزنید.

۹. آیا در پایان آزمون درک مطلب زمان برای انتقال محتوای برگه پیش نویس به پاسخنامه دارم؟

نه، هیچ زمان اضافی برای انتقال پاسخ خود به پاسخنامه ندارید. باید مستقیما پاسخ را طی یک ساعت در پاسخنامه بنویسید.

۱۰. چه مدت می‌توانم برای هر متن اختصاص دهم؟

توصیه شده است که ۲۰ دقیقه برای هر متن اختصاص دهید. مطمئن شوید که حواستان به زمان است تا زمان خود را به طور موثر مدیریت کنید. برای متن سوم زمان کمی باقی نگذارید.

۱۱. چه نوع سوالاتی در آزمون درک مطلب آیلتس وجود دارد؟

انواع مختلفی از سوالات وجود دارد و شما باید همه انها را تمرین کنید. 

۱۲. آیا می‌توانم در برگه سوالات یادداشت کنم؟

بله، می‌توانید. می‌توانید روی برگه سوالات یادداشت کنید، زیر کلمات خط بکشید و روی بخشی از برگه بنویسید. فقط پاسخنامه شما باید مرتب باشد. در واقع یادداشت کردن در برگه سوالات می‌تواند بسیار مفید باشد و به پاسخگویی شما کمک کند.

۱۳. آیا حروف بزرگ مهم هستند؟

نه، استفاده از انها اختیاری است.

۱۴. آیا می‌توانم همه پاسخ‌ها در پاسخنامه درک مطلب را با حروف بزرگ بنویسم؟

بله، می‌توانید. گاهی اوقات ایده خوبی هم هست، چرا که معمولا نوشته شما خواناتر شده و از فراموش کردن استفاده از حروف بزرگ در ابتدای اسامی خاص اجتناب می‌شود.

۱۵. باید ازخودکار استفاده کنم یا مداد؟

 برای آزمون درک مطلب و شنیداری، باید از مداد استفاده کنید. پس فراموش نکنید که پاک کن همراه داشته باشید. با این حال برای نوشتن می‌توانید مداد یا خودکار را انتخاب کنید.

۱۶. آیا املای کلمات مهم است؟

بله، هست. اگر پاسخ از نظر املایی غلط باشد ممکن است کلا غلط در نظر گرفته شود. پس به املای کلمات آکادمیک طولانی دقت کنید.

۱۷. آیا می‌توانم از حرف T برای پاسخ به سوالات درست یا غلط ارائه شده استفاده کنم؟

بله، نوشتن یک حرف از کلمه برای سوالات درست و غلط و بله و خیر امکان پذیر است.

۱۸. چطور می‌توانم مهارت درک مطلب خود را تقویت کنم؟

در اینجا روش‌هایی برای تقویت مهارت درک مطلب برای آیلتس وجود دارد. (۱) مهارت‌ پاسخ به هر نوع سوال در بخش درک مطلب را تقویت کنید – هر روز فقط روی یک نوع سوال تمرکز کنید تا روشتان را بهبود ببخشید.  (۲) مهارت‌های سریع خوانی خود را بهبود ببخشید – این متون طولانی هستند و زمان محدود، پس باید سریع باشید. (۳) توانایی تمرکز خود  را در خود بالا ببرید. (۴) مقالات علمی با موضوعات مختلف؛ اخبار، مقالات علمی جدید، مقالات اقتصادی و غیره را بخوانید. 

 ۱۹. آیا همه پاسخ‌ها را باید به ترتیب بنویسم؟

نه، تنها برخی از سوالات پاسخ‌هایی دارند که ترتیب خاصی در متن را دنبال می‌کنند. باید آگاه باشید که در کدام سوالات این کار جایز و در کدام سوالات این کار جایز نیست.در اینجا لینکی از اطلاعات و روش‌هایی درباره انواع سوالات در بخش درک مطلب آیلتس وجود دارد.

۲۰. چطور می‌توانم مهارتم در دریافت نمره بهتر در آزمون درک مطلب را بهبود ببخشم؟

مواردی درباره «عناوین» متون وجود دارند. ابتدا شما باید نکته اصلی پاراگراف یا متن را دریافت کنید. نکته اصلی ممکن است در جمله اول ، اواسط یا پایان پاراگراف باشد.این بخش توانایی شما برای تفکیک قائل شدن بین نکته اصلی و حواشی متن را می‌سنجد. ثانیا، برای بررسی دقیق‌تر عناوین وقت بگذارید. درباره منظور و هدف متن فکر کنید، کلمات و عناوینی که مشابه به نظر می رسند را مشخص کنید. سوم، نیازی به بررسی عناوین به ترتیب ندارید.

توصیه می‌کنم با عنوانی که از نظر محتوا با دیگر عناوین کاملا متفاوت است شروع کنید، یافتن آن سریع‌تر و ساده‌تر خواهد بود. چهارم، زمان را تلف نکنید، اگر نمی‌توانید سوال مربوط به عنوانی را پاسخ دهید، آن را رها کرده و به سراغ عنوان بعدی بروید. اغلب، عناوینی بیش از انچه شما می‌خواهید وجود دارد. در نهای، فقط کلمات مهم را بررسی نکنید، به هماهنگی معنا هم توجه کنید. اگر عنوان می‌گوید: توصیفی از …..، پس باید به دنبال پاراگرافی باشید که شامل صفات و زبان توصیفی است به جای اینکه به دنبال خود کلمه توصیف باشید. در نتیجه تنها کلمات کلیدی را در نظر نگیرید، سعی کنید نوع زبانی که ممکن است در این پاراگراف بیابید را پیش بینی کنید.

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن