یادگیری زبان

چگونه با گوش دادن به موسیقی زبان یاد بگیریم

به گمانم تا حالا چندین بار این روش را امتحان کرده‌این و سعی داشتین که زبان را از طریق گوش دادن به موسیقی یاد بگیرین. اما آیا می‌توان با گوش دادن به موسیقی زبان را یاد گرفت؟ آیا شدنی است؟ ما در این مطلب می‌خواهیم این مورد را برای شما شرح دهیم.

بسیاری از افراد تمایل به یادگیری یک زبان از طریق موسیقی را دارند. در کل، بسیاری به عشق موسیقی شروع به یادگیری زبان مشخصی می‌کنند تا بهتر اشعار آن را متوجه شوند. موسیقی می‌تواند یکی از انگیزه‌های قوی برای یادگیری هر زبانی باشد.  اما…

زبان بکار رفته در اشعار هر ترانه‌ای لزوما ساختار مناسبی برای یادگیری ندارد.

به یکی ترانه‌های محبوب در زبان مادری خود توجه کنید. به اشعارش نگاه کنید. جملات کامل هستند؟ آیا جملات همگی ساختار مناسب دارند و صحیح کنار هم چیده شده‌اند؟ بعضی اوقات بله. اما بعضی اوقات هم خیر. بعضی اوقات اصلا هیچ معنی و مفهومی ندارند.

حقیقت این است که زمان نوشتن یک ترانه، شما باید ترانه را طوری بنویسید که با تن آهنگ همخوانی داشته باشد (می‌تواند به طرق دیگری هم این کار را انجام داد اما بسیار زمان بر و چالشی است).

پس اتفاقی که می‌افتد این است که اغلب ترانه‌ها ترکیبی از کلمات رندوم هستند که اغلب از ساختار گرامری صحیحی برخوردار نیستند. کافی است نگاهی به اشعار شهرام شب پره بیاندازید تا به ماجرا پی ببرید.

آیا می‌توان با گوش دادن به موسیقی زبان یاد گرفت؟

قطعا می‌توانید از موسیقی به عنوان یکی از ابزار یادگیری زبان استفاده کنید. اما با در نظر داشتن نکاتی که در بالا گفتیم، موسیقی را نمی‌توان منبع درستی برای یادگیری دانست. در زیر چند مورد را برای انتخاب موسیقی مناسب برای یادگیری ذکر کرده‌ایم که خواندن آنها خالی از لطف نیست.

برای آشنا شدن با صدای زبان مورد نظر، موسیقی آن زبان را گوش دهید.

سعی کنید ترانه‌های مختلفی را از زبان مورد نظرتان پیدا کنید و به هنگام گوش دادن آن بر کلمات بطور مستقل تمرکز کنید (نه جملات و عبارات). متن شعر را بخوانید و به کلماتی توجه کنید که معنی آنها را نمی‌دانید. به ترانه گوش کنید و بر این مورد تمرکز کنید که چگونه کلمات از طرف خواننده تلفظ می‌شود.

متن ترانه را حفظ کنید و سعی کنید آن را بخوانید!

به خاطر سپردن کلمات جدید از جمله تمرین‌های مناسب برای یادیگری است. این تمرین نه تنها برای حافظه‌ی شما خوب است، بلکه اعتماد بنفس شما را هم بالا می‌برد. حفظ کردن کلمات شامل مهارت گوش دادن (لسنینگ)، خواندن و صحبت کردن می‌شود که می‌توانید این سه مهارت را روی هر ترانه‌ای پیاده کنید. پس با گوش دادن به هر ترانه‌ای می‌توانید این سه مهارت را در خود تقویت کنید.

زمانی که شعر را حفظ کردید و توانستید به تنهایی آن را بخوانید، یک حس خوشایند و اعتماد بنفس به شما دست می‌دهد؛ شما قادر خواهید بود که زبان را  با تلفظ درست و با یادگیری کلمات جدید به خوبی صحبت کنید. تمرین این مورد برای تقویت اعتماد بنفس خود و کسب انگیزه‌ی بیشتر برای یادگیری بسیار موثر خواهد بود.

و اینکه در انتخاب موسیقی دقت کنید. برای مثال سبک‌هایی مثل رپ نمی‌توانند منبع مناسبی برای گوش دادن باشد! سعی کنید بر ترانه‌هایی تمرکز کنید که اشعار شفاف و روشنی دارند؛ چیزی که بتوان به راحتی متن آنها را خواند.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن