آلمان

چگونه برای ویزای شنگن آلمان درخواست دهیم؟ اطلاعاتی در این مورد

ویزای شینگن آلمان ( ویزای گردشگری / ملاقات با خانواده و دوستان در آلمان)

تالار شهر قدیمی در بامبرگ، قلعه شوسترین، بازار کریسمس نورنبرگ، فستیوال ماه اکتبر، کلیسای جامع کلن و بسیاری مکان‌ها و رویدادهای دیگر در آلمان باعث شده است که برای مسافران در سراسر جهان بسیار جذاب باشند. علاوه بر این، انواع آب.جو، نان خوشمزه و سوسیس، مهمان نوازی مردم و خیلی چیزهای دیگر، تنها در سال 2017، بیش از چهار و نیم میلیون بازدیدکننده را به جمهوری فدرال آلمان جذب کرده است.

با این حال، ورود به آلمان برای همه راحت نیست، چون بسیاری از افراد به ویزا نیاز دارند. علیرغم این واقعیت که آلمان با موافقت نامه‌های مربوط به ویزای بسیاری از کشورها موافقت کرده است، هنوز هم کشورهای زیادی در سراسر جهان وجود دارد که شهروندان آن باید حتی برای حضور کوتاه مدت و با مقاصد گردشگری ویزا دریافت کنند.

اگر قصد دارید برای مدت کمتر از سه ماه و به منظور بازدید از اعضای خانواده یا دوستان و یا گشت و گذار وارد آلمان شوید، ممکن است به یک ویزای شنگن نیاز داشته باشید.

در این مقاله می‌توانید اطلاعاتی در مورد اینکه ویزای شنگن گردشگری / بازدید از آلمان چیست، فرآیند درخواست، الزامات، هزینه‌ها و خیلی نکات دیگر را بیاموزید.

ویزای شنگن

ویزای گردشگری – بازدید از آلمان چیست

ویزای شینگن توریستی – بازدید از آلمان ویزایی است که توسط کشورهای عضو شنگن ایجاد شده است، که به دارنده آن اجازه می دهد تا نه تنها از آلمان، بلکه از تمام 26 کشور عضو شنگن بازدید کند. این مجوز به شکل یک برچسب به پاسپورت مسافر الصاق شده است.

ویزای شنگن برای اهداف گردشگری و یا بازدید از دوستان و اعضای خانواده، فقط برای سفر و گشت و گذار در سراسر منطقه شنگن به کار می‌رود.

لطفا توجه داشته باشید که با داشتن ویزای شینگ مجاز به کار و یا تحصیل نیستید، بنابراین اگر اهدافی به غیر از گردشگری دارید، لازم است برای ویزای دانشجویی یا ویزای کار (ویزای ملی) یا سایر انواع ویزا با توجه به اهداف ورود خود به این کشور درخواست دهید.

چه کسی به ویزای گردشگری – بازدید از آلمان نیاز دارد

یادگیری زبان بدون معلم و آموزشگاه

بسته به قوانین و سیاست‌های تعیین شده توسط کشورهای شنگن، چه به یک ویزای کوتاه مدت برای وردو به آلمان نیاز داشته باشید یا خیر، همه چیز به ملیت / تابعیت شما بستگی دارد. بنابراین، قبل از شروع درخواست ویزا و یا رزرو بلیط پرواز به آلمان، مطمئن شوید که آیا برای ورود به آلمان به ویزا یاز دارید یا خیر.

بازدیدکنندگانی که نیازی به ویزای آلمان ندارند ویزای توریستی آلمان

مسافرانی که برای ورود به آلمان یا برای بازدید از اعضای خانواده یا دوستان خود نیازی به ویزا ندارند، باید به یکی از دسته‌های زیر تعلق داشته باشند:

  • شهروند منطقه شنگن
  • شهروند یکی از کشورهایی که قانون عدم نیاز ویزا را با کشورهای شنگن بر قرار کرده است *
  • شهروند یک کشور جهان سوم که عضو کشورهای شینگن نیست، اما در حال حاضر تحت یکی از این شرایط زیر در منطقه شنگن است:
  • ویزای شینگن برای همه کشورهای عضو شینگن معتبر است
  • ویزای ملی توسط یکی از کشورهای عضو صادر شده است
  • اقامت دائم یکی از کشورهای عضو

* از اول ژانویه سال 2021، تمام مسافران این دسته برای سفر به هر یک از کشورهای عضو باید قبل از ورود درخواست  ETIAS را بدهند تا بتوانند وارد این کشورها شوند.

بازدیدکنندگانی که به ویزا آلمان نیاز دارند

از سوی دیگر، مسافرانی که شهروند یکی از کشورهای جهان سوم هستند باید قبل از سفر به این کشور ویزای شینگن خود را دریافت کنند:

  • کشورهایی که موافقتنامه آزاد سازی ویزا با کشورهای عضو شنگن را ندارد
  • کشورهایی که توافقنامه آزاد سازی ویزا با کشورهای شنگن را دارند، اما مسافر ورود مسافر بدون ویزا به کشور توسط مرزبانان رد شده است.

چگونه می‌توانید یک ویزای توریستی – بازدید از آلمان تهیه کنید

برای دریافت ویزای توریستی و بازدیدی از  آلمان، باید مراحل درخواست زیر را دنبال کنید:

  • مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید. لیست زیر را ببینید!
  • در کجا باید درخواست دهید. می‌توانید در مرکز سفارت / کنسولگری / ویزای آلمان در کشور خود درخواست بدهید.
  • نحوه مصاحبه را انتخاب کنید، می‌توانید به صورت آنلاین یا حضوری در کنسولگری / سفارت آلمان این مصاحبه را انجام دهید.
  • هزینه ویزا را پرداخت کنید.
  • شرکت در مصاحبه ممکن است حدود 20 دقیقه طول بکشد، طی آن کنسولگری ویزا از شما در مورد سفرتان  سؤال می‌کند و به مدارک شما نیاز دارد.
  • منتظر پاسخ  درخواست خود باشید.

شرایط پذیرش ویزای توریستی / مسافرتی آلمان

همانند دیگر انواع ویزا در هر جای دیگر جهان، باید دو نسخه از همه مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا برای تکمیل روند درخواست ویزایتان تهیه کنید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن توریستی / بازدید از آلمان به شرح زیر است:

  • فرم درخواست که به زبان انگلیسی یا آلمانی تکمیل شده است، فرم باید کامل، صادقانه و صحیح تکمیل شود، در پایان کپی و امضا شود.
  • استعلام صحت اطلاعات
  • عکس های اندازه پاسپورت لطفا توجه داشته باشید، که این عکس‌ها باید یکسان باشند و شرایط لازم برای عکس ویزا را که توسط کشورهای عضو شنگن تعیین شده است، برآورده کنند.
  • گذرنامه معتبر ملی. نباید بیش از 10 سال از تاریخ صدور آن گذشته باشد و حداقل یک صفحه خالی داشته باشد تا بتوانند برچسب ویزا را روی آن بچسبانند و دیگر موارد نیاز گذرنامه .
  • استعلام تراکنش‌های بانکی شخصی سه ماه گذشته
  • بیمه مسافرتی شینگن. باید یک نامه تأییدیه از بیمه درمانی خود را که حاوی حداقل 30 هزار یورو است، برای درمان اورژانس پزشکی ارسال کنید.
  • مدرک تایید محل اقامت این می‌تواند رزرو هتل برای کل مدت اقامت شما در حوزه شنگن باشد، یا دعوت نامه‌ای از سوی یک عضو خانواده یا دوستان که در هر یک از کشورهای شنگن اقامت دارند.
  • مدرک رزرو پرواز می‌توانید از خدمات مشاوره ویزا مانند این یکی استفاده کنید یا آنلاین بیط رزرو کنید.
  • مدرک تاییدیه مالي  این مدرک می‌تواند یک بیانیه بانکی که بیش از سه ماه از صدور آن نگذشته باشد، یا یک نامه پشتیبانی مالی از طرف شخص دیگر باشد. این نامه باید تأیید کند که هزینه سفر مسافر را در تمام مدت سفر به عهده می‌گیرد، یا این هزینه‌ها توسط بیانیه‌های بانکی حمایت می‌شود.
  • نامه‌ای از شرکت (در صورتی که اشتغال)
  • گواهی اشتغال اگر دانشجو هستید، مدرسه یا دانشگاه باید این گواهی را برای شما صادر کند. اگر یک کارمند هستید، کارفرمای شما یا شرکتی که در آن کار می‌کنید باید این نامه را به شما بدهد. اگر دانشجو نیستید و شاغل هم نیستید، این گواهینامه الزامی نیست.
  • پاکت نامه. این نامه شخصی باید توضیح دهد که چرا شما مایل به بازدید از آلمان هستید و چه مدت قصد دارید در آنجا بمانید، و چه کاری در انجا انجام خواهید داد.
  • دعوتنامه. نامه‌ای حاوی دعوت شخصی ساکن آلمان برای بازدید متقاضی از این کشور، که ممکن است به شکل اسپانسری  یا حمایت خصوصی باشد. دعوت‌نامه باید شامل آدرس، مدت اقامت و جزئیات کامل میزبان باشد.
  • مدرک وضعیت شهروندی این مدرک می‌تواند یک گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزند، گواهی مرگ همسر، کارت ration card (در صورت لزوم) و غیره باشد.
  • گواهینامه رانندگی و / یا کارت خدمات به نام خود شما . این به عنوان مدرک اقامت در کنسولی که قصد ارائه درخواست را دارید، مورد نیاز است.
  • برای افراد زیر سن قانونی:
  • در صورت مسافرت بدون پدر و مادر، رضایت نامه امضا شده توسط هر دو والد مورد نیاز است.
  • فرم باید توسط هر دو والد امضا شده باشد.
  • کپی صفحه حاوی مشخصات پاسپورت پدر و مادر .

ویزای آلمان

 

کجا باید برای ویزای توریستی / بازدید از آلمان درخواست کنیم

 اگر آلمان تنها مقصد حوزه شنگن شما است، بسته به نحوه تنظیمات و مقررات مقامات آلمان برای ویزا در کشورتان می‌توانید درخواست ویزا دهید:

  • سفارت آلمان
  • کنسولگری آلمان
  • مرکز صدور ویزا

با این حال، اگر قصد دارید به آلمان و کشورهای دیگر سفر کنید، می‌توانید در سفارتخانه / کنسولگری / مرکز صدور ویزای آلمان در کشور خود درخواست دهید، فقط اگر آلمان مقصد اصلی شما باشد یعنی اینکه:

  • می‌توانید به کشورهای دیگر سفر کنید، اما روزهای بیشتری را در آلمان بمانید تا دیگر کشورها.
  • می‌توانید به مدت برابر یعنی روزهای برابر از هر کشور بازدید کنید، اما از طریق آلمان وارد حوزه شنگن خواهید شد.

 اگر هیچ یک از موارد بالا شامل حال شما نمی‌شود، علی رغم اینکه برنامه بازدید از آلمان در میان دیگر کشورها را دارید ممکن است مجبور باشید در کشور دیگری از حوزه شینگن هم درخواست ویزا دهید.

چه زمانی باید برای ویزای توریستی و بازدید از آلمان درخواست داد

زودترین زمان سه ماه قبل و دیرترین زمان دو هفته قبل از ورود به آلمان است که باید درخواست ویزای شینگن خود را تکمیل کنید.  

با این حال، به شدت توصیه می‌شود حداقل 3 هفته قبل از تاریخ سفر خود برای درخواست ویزای گردشگری اقدام کنید تا از هر تاخیری در روند دریافت ویزا جلوگیری شود.

 هزینه ویزای توریستی / بازدید

 باید مبلغی برای تکمیل پرونده درخواست ویزا پرداخت کنید. هزینه یک ویزای شنگن از سال 2008، € 60 است. با این حال، مواردی وجود دارد که افراد از پرداخت هزینه معاف هستند یا هزینه‌ی کمتری می‌پردازند. قبل از اینکه هزینه را بپردازید اطمینان حاصل کنید که آیا جزو این دسته از افراد قرار دارید یا نه.

 لطفا توجه داشته باشید که در صورت رد ویزا هزینه ویزا برگردانده نمی‌شود و قیمت آن ممکن است در هر زمان تغییر کند.

زمان رسیدگی به صدور ویزا

مدت صدور ویزای کوتاه مدت آلمان حدود ده روز طول می‌کشد. با این حال، در زمانی که سفارت در حال رسیدگی به بسیاری از درخواست‌های ویزا است، مدت صدور ویزای گردشگری ممکن است کمی طولانی‌تر شود، زیرا ویزای تجاری و یا انواع دیگر ویزا از اولویت بیشتری برخورداز هستند. این دلیل اصلی است که به شما پیشنهاد می‌شود درخواست خود برای ویزای گردشگری / بازدید از آلمان را در اسرع وقت ارائه دهید.

اعتبار ویزای گردشگری / بازدید شینگن

طولانی ترین زمانی که می‌توانید با یک ویزای شینگن در آلمان بمانید سه ماه است. با این حال، سفارت آلمان در کشور شما است که تصمیم می‌گیرد چند روز می‌توانید در آلمان هزینه کنید و تا چه تاریخی. لطفا بدانید که بین اصطلاح اعتبار ویزا و مدت اقامت تفاوت وجود دارد.

 اعتبار ویزا تاریخ اولین روز و آخرین روزی است که می‌توانید وارد حوزه شینگن شوید. در حالی که مدت اقامت تعداد روزهایی است که می‌توانید در مدت زمان و تاریخ اعتبار ویزای خود در حوزه شنگن بمانید. بنابراین اعتبار ویزا همیشه طولانی‌تر از مدت اقامت است. اعتبار ویزای شما و مدت اقامت را نقض نکنید؛ در غیر این صورت، ممکن است با ممنوعیت و یا دیپورت(اخراج) مواجه شوید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن