یادگیری زبان

40 وب سایت برای یادگیری زبانهای خارجی که استفاده از آنها رایگان است

در این مطلب شما با جامع‌ترین لیست ممکن برای یادگیری زبانهای خارجی روبرو هستید. در این نوشتار تمامی منابع رایگان آنلاین را به شما معرفی خواهیم کرد؛ وب سایتهایی که کار با آنها رایگان است و می‌توانید مجموعه‌ی متنوعی از زبانها را بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای یاد بگیرید.

در این لیست سعی شده که تمامی زبانها مد نظر قرار گرفته شود و تنها به زبان خاصی محدود نباشد. این لیست به مرور به روز می‌شود و سعی بر این است که منابع جدید به آن اضافه شود.

دوره‌های آموزشی

Duolingo – یکی از بهترین و محبوب‌ترین دوره‌های آموزشی که به صورت رایگان زبان آموزان را از صفر تا سطح پیشرفته همراهی می‌کند. شما می‌توانید در این وب سایت زبانهای انگلیسی، فرانسوی، آلمانی،‌ اسپانیایی، ایتالیایی، چینی، و بسیاری زبان دیگر را بیاموزید. این دوره‌ی آموزشی محبوب را می‌توانید هم از طریق وب سایت، هم اپلیکیشن‌های iOS و اندروید دنبال کنید.

موسسه‌ی سرویس خارجی (FSI) لیست بسیار متنوعی از دوره‌های آموزشی زبانهای خارجی را دارد که همگی به رایگان در اختیار علاقمندان به یادگیری قرار گرفته‌اند.

سایت Omniglot سلسله مقالات بسیار جذابی درباره زبانهای مختلف دارد که در آنها می‌توانید با لینک‌ها و مقالات بسیاری برای یافتن دوره‌های آموزشی روبرو شوید.

بخش زبانهای BBC معرفی‌های کوتاه و جذابی برای تقریبا 40 زبان مختلف دارد!

سایت About.com مطالب، دوره‌های آموزشی و لیست کلمات جذابی برای یادگیری زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم دارد. در این وب سایت همچنین مطالب مفیدی درباره زبانهای فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، ژاپنی،‌ ماندرین و اسپانیایی پیدا می‌کنید.

سایت Internet polyglot دوره‌های آموزشی درخوری را برای حفظ کردن لغات در زبانهای مختلف مهیا کرده است.

تبادل زبانی

Italki – یکی از محبوب‌ترین سایت‌ها برای تمرین مهارت‌های زبان. کسانی که دوست دارند یک شریک زبانی پیدا کنند و با هم تبادل داشته باشند، italki بهترین جای ممکن است. شما می‌توانید با پیدا کردن فرد مورد نظر از طریق اسکایپ با آنها صحبت و همدیگر را برای یادگیری زبان مورد نظر کمک کنید. کار با این سایت کاملا رایگان است.

سایت busuu یک سایت تجاری است که دوره‌های آموزشی متعددی را آموزش می‌دهد اما بعضی قسمت‌های آن پولی است. البته در این سایت می‌توانید با آدم‌ها و بخش‌های جالبی روبرو شوید که پر از آدمهای علاقمند به زبانهای خارجی هستند و می‌توانید با آنها مستقیما صحبت کنید و درباره جزئیات زبانها از آنها بپرسید.

در Verbling شما با «گروههای تمرینی» روبرو می‌شوید که بخشی از ویژگی‌های این سایت است؛ اینجا می‌توانید با افراد دیگری که چون شما درحال یادیگری زبان مورد نظر شما هستند ارتباط برقرار کنید و با آنها صحبت کنید.

The Polyglot Club دورهمی‌های متعددی را در شهرهای معتبر دنیا برای تمرین مهارت‌های زبانی برنامه ریزی می‌کند؛ این دورهمی‌ها به زبانهای متعددی برگزار می‌شود و شما می توانید مستقیما با دیگر افراد در ارتباط باشید و مهارت‌های خود را ارتقا دهید.

از سایت‌های Couchsurfing، meetup و Internations نیز برای پیدا کردن رویدادهای دورهمی زبانی در دنیای واقعی استفاده کرد؛ شما می‌توانید این مراسم‌ها را پیدا کنید و از نزدیک با دیگر افراد زبان آموز ملاقات کنید و تجربه‌های خود را در اختیار یکدیگر بگذارید.

برای پیدا کردن افرادی که تمایل به تبادل زبانی دارند می‌توانید از سایت‌های My Language Exchange و Interpals نیز استفاده کنید.

یادگیری لغت

Memrise یکی از محبوب‌ترین سایت‌های ارائه دهنده‌ی کارت‌های از پیش طراحی شده برای یادگیری لغات در مجموعه‌ی متنوعی از زبانهاست؛ این سایت از زمان راه‌اندازی تا بحال بسیار پیشرفت کرده است و شما با مجموعه‌ی بسیاری بزرگی از دایره لغات در حوزه‌های مختلف روبرو هستید. شما همچنین می‌توانید دایره لغات خود را بسازید و آن را در اختیار دیگران نیز بگذارید.

Ankiweb – هرچند که این برنامه را بهتر است به صورت نصب شده در گوشی استفاده کنیم اما یک نسخه‌ی آنلاین نیز دارد که شما می‌توانید مجموعه‌ی متنوعی از بسته‌های لغاتی را برای یادگیری استفاده کنید. بسته‌هایی شامل کلمات مهم در حوزه‌های مختلف که همگی از پیش برای استفاده‌ی شما آماده شده‌اند.

Quizlet یک سایت دیگر مبتنی بر سیستم فلش کارت است که می‌توانید در آن کارت‌های زیادی برای زبانهای مختلف دریافت و مطالعه کنید.

محتوای آموزشی زبان

سری سریالی @Extr از جمله‌ مجموعه‌های کمدی تلویزیونی است که دنبال کردن آن برای زبان آموزان بسیار راحت و جذاب است. بازیگرانی محلی از زبانهای متفاوت در قسمت‌های متنوع این مجموعه حضور دارند که شما می‌توانید آن را در یوتیوب ببینید. بخش‌های فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی و انگلیسی را می‌توانید در یوتیوب نگاه کنید.

محتوای محلی به زبان مورد نظر شما

در سایت Tunein می‌توانید به رادیوهای مختلف از سرتاسر دنیا به زبانهای مختلف گوش دهید. در این سایت می‌توانید کشور مورد نظر را انتخاب کرده و محتوای مورد نظر را انتخاب و بصورت زنده به آن گوش دهید.

نوار ابزار Stumbleupon گزینه‌ای برای پیدا کردن وب‌سایت‌های جذاب در زبانهای مشخص دارد. زبان مورد نظر را پیدا کنید و سعی کنید موارد مورد نظر خود را در آن پیدا کنید.

ویکی‌ پدیاهای غیر انگلیسی را پیدا کنید. زمانی که به دنبال چیزی در ویکی پدیا می‌گردید، به جای جستجوی آن در زبان مادری خود، سعی کنید آن را به زبانی که می‌خواهید یاد بگیرید پیدا کنید!

فروم‌های یادگیری زبان برای خواندن نکات آموزشی!

فروم سایت Fluent in 3 months – فروم این سایت یکی از پر بازدیدترین فروم‌های نکات زبانی در فضای آنلاین است که حدود 20 هزار عضو دارد. یکی از بهترین فروم‌های که می‌توانید برای یادگیری زبانهای مختلف در فضای آنلاین پیدا کنید.

How to learn any language forum – یکی دیگر از فروم‌های محبوب برای زبان آموزان که سیر تا پیاز هر زبانی را در آن آن پیدا کنید. شاید ظاهر فروم کمی قدیمی باشد اما اطلاعات جالبی می‌توان در آن پیدا کرد.

درخواست از افراد محلی برای تلفظ/تصحیح عبارات شما

Forvo سایت بسیار جالبی برای تلفظ کلمات یا عباراتی است که شما نمی‌دانید. شما در این سایت می‌توانید افراد محلی را پیدا کنید و از آنها بخواهید عبارت مورد نظر شما را تلفظ یا مشکل آن را برطرف کنند. این سایت از دیتابیس بزرگی برخوردار است که زبانهای متعددی را پوشش می‌دهد.

Rhinospike یکی از سایت‌های دیگر برای تمرین تلفظ. همچون سایت قبلی، در این سایت نیز می‌توانید با افراد محلی ارتباط برقرار کنید تا موارد مورد نظر شما را برایتان تلفظ کنند.

Lang 8 سایتی است که در آن می‌توانید متن خود را به زبان مقصد بنویسید، و کمی بعد بازخورد افراد محلی آن زبان در مورد درستی و نادرستی متن خود را ببینید. این سایت مخصوصا برای تمرین مهارت نوشتاری بسیار مناسب است.

مقالات در مورد زبان

یکی از دسته‌های سایت ردیت به نام language learning و همچنین linguistics جای مناسبی برای به اشتراک گذاشتن لینک‌های عالی در حوزه‌های زبانهای مختلف است. در این دسته‌های می‌توانید با آخرین مقالات و ابزارهای یادگیری هر زبانی روبرو شوید.

دیکشنری‌های چند زبانه

Wordreference – یکی از سایت‌های محبوب برای جستجوی معنی کلمات فرانسوی، اسپانیایی، ایتالیایی و پرتغالی. محبوبیت این سایت نه تنها برای دیتابیس آنلاین و رایگان آن است بلکه بخاطر فروم‌های متعددش است که در آن می‌توانید صفحاتی را برای فهمیدن و درک بهتری از بعضی کلمات پیدا کنید.

Bab.la – دیکشنری دیگری که معنی کلمات دو جین زبان مختلف را می‌توان در آن پیدا کرد.

Google Translate – یکی از بهترین سایت‌های ترجمه که گستردگی آن بسیار بالا است. هرچند زیاد نمی‌توان به ترجمه‌ی متن آن تکیه کرد اما ترجمه‌های خوبی به شما ارائه می‌کند. یکی از مزیت‌های این سایت ترجمه‌ی آنی کلمات در حال تایپ کردن آنان است.

سایت‌های Proz term search, Interactive Terminology for Europe و Mymemory از سایت‌های عالی برای افراد مترجم و افراد حرفه‌ای است که می‌توانید در آنها با جنبه‌های تکنیکال واژه‌ها آشنایی بهتری پیدا کنید.

و مورد آخر، اگر دوست دارید منابع خودآموز زبانهای مختلف را در کامپیوتر شخصی خود داشته باشید و حوصله‌ی گشتن و جستجوی آنلاین و پیدا کردن منابع مرتبط را ندارید، می‌توانید از فروشگاه ما دیدن کنید و بسته‌های خودآموز زبان مورد نظر خود را سفارش دهید.

چه چیزی جا مانده است؟

من سعی می‌کنم این مطلب را به مرور به روز و سایت‌های بیشتری به آن اضافه کنم. اگر موردی به ذهن شما نیز رسید می‌توانید آن را در کامنت‌ها برای من بنویسید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن